NEDENFOR FØLGER KORT NYTT OM HVA SOM SKJER I MITT KUNSTNERLIV

1. mai 2021 - Over et år har gått uten særlig aktivitet, takket være et virus som visstnok ikke finnes. Men ifølge en skermmende propaganda er så farlig at alt må stenges ned til det går over. Det har ennå ikke forsvunnet ut av folks tanker, Jeg maler fortsatt og drømmer om neste utstilling. Det blir ikke i Stenebyhallen, for den måtte også stenge. Det samme med vår lille butikk med kunst, antikk og loppis. Så vi har flyttet alt hjem til mitt atelier og galleri i hagen. Tilbake til start, altså. Men her er vi og koser oss i hagen. Nå skal det skilt opp på veien flere steder så folk kan finne oss. Kanskje sommeren i år blir bedre enn i fjor?

1. februar 2020 - En hel måneds utstilling i Sensus, Bengtsfors. Flotte lokaler i sentrum tilhørende Friundervisningen. Har selv holdt åpent hver fredag, lørdag og søndag og truffet mange hyggelige mennesker. To bilder solgt i skrivende stund halvveis i perioden. Stor interesse så det kan bli flere. En vil kjøpe mitt nyeste seilskutebilde, men jeg vil ha det på utstilling i Säffle først, i påsken altså.

20, januar 2020 - Får en telefon fra Haugesund og er blitt "headhunted" for å bli med i en ny norsk bok om norske seilskutemalere. Jippi! Den skal komme ut neste år (2021) og får visst flere sider også i denne boken, men da bare maritim kunst og spesielt seilskuter.

1. desember 2019 - Har nå skrevet kontrakt for påskeutstillingen 2020 i Säffle, et par mil nord for Åmål, I en eldre og fornem skipsrederbolig, det Silvenska kulturhuset. Fantastisk for meg da jeg vil konsentrere meg om en ren maritim utstilling. Roald har lovet meg en topp markedsføring med skilt, presseomtale og annonser, kanskje også radioreklame. Åpning lørdag den 4. april, lørdag før palmesøndag.

24. november 2019 - Har fått invitasjon til å stille ut på Manhattan. Tror nesten ikke det er sant. Vurderer å si ja, men er ikke helt sikker ennå.

10, november 2019 - Avsluttet utstilling for Lions i Sarpsborg, på Borg Videregående Skole med 4 bilder solgt og ble da regnet med blant den tredjedel av kunstnerne som selger, Jippi.

1. oktober 2019 - Nettopp kommet hjem fra Roma og utstilling av mitt bilde "Halden by Night" på Autumn Art Expo 2019 sammen med 37 andre internasjonale kunstnere. Etter dette er jeg nå klar for London og New York, om min mann vil hjelpe meg og det vil han vel...

9. juni 2019 - Utstillingen i går var en suksess. Sjelden har det vært så mange mennesker i galleriet under en åpning, efter sigende mellom 50 og 60.

4. juni 2019 - Jeg åpner ny utstilling med noen av mine elever i Galleri Olika, Kulturgatan Långed LØRDAG 8. JUNI KL 13.00 som varer til torsdag 13. juni.  

3. juni 2019 - Boka begynner visst å virke! For nå fikk jeg en SMS om at jeg er invitert til å delta på Biennalen i Venezia allerede i august, altså om et par måneder. Dette er stort og vanskelig å forholde seg til. Roald sier det er for tidlig å hoppe på alle tilbud som nå kan dukke opp, så det blir nok slik. Men du verden for en opplevelse det hadde vært.

1. juni 2019 - Hurra, nå har jeg fått boka! Jeg trodde nesten ikke det var sant at jeg var blitt tatt ut som en av tre kunstere fra Sverige (selv om jeg er norsk) til å være representert i denne store utgaven av MASTERS OF TODAY. Forlaget har sendt meg 3 eksemplarer av en over 400 siders presentasjon av 36 kunstnere fra hele verden. Dette store bokverket kommer ut med jevne mellomrom og kjøpes av de største museer og gallerier i verden. Jeg trodde lenge dette var en spøk, men nå kan alle som vil komme og se boka som ligger i mitt galleri. Et praktverk av såkalt museums-kvalitet. Har jeg ikke nå lov til å være litt stolt?